Menu
  • O mně
  • Čím se zabývám
    • Access Bars ®
    • Propagace ájurvédy
    • Výživa na míru
    • Kuchařka Vtipné kaše
  • Foodblog
    • Recepty
    • Články o výživě
    • Kam na jídlo
  • Akce
    • Workshopy
    • Semináře
    • Cooking show
  • Fotky a videa
  • Kontakt

Šrucha: tři recepty ke zdraví

Datum zveřejnění: 10.7.2020

Rubriky: Články o výživě | Foodblog | Přílohy | Recepty | Saláty | Svačiny
Šrucha s rajčaty

Šrucha, plevel kteří nevědomí zahrádkáři hubí pesticidy a ti osvícení se jím krmí.. samozřejmě ne tou šruchou politou postřikem. Tato zeleň je bohatá na omega 3 a omega 6 mastné kyseliny. Ano, to jsou ty, kvůli kterým nám doporučují jíst hodně ryb. V naší stravě výrazně převažují omega 6 mastné kyseliny (přemíra slunečnicového oleje a…

Přečíst více »

Posted in Články o výživě, Foodblog, Přílohy, Recepty, Saláty, Svačiny Tagged Bezlepkové, Jedlý plevel, Letní sezóna, Přílohy, Saláty, Veganské Leave a comment

Jedlý plevel – pesto nebo chimmichurri

Datum zveřejnění: 8.4.2020

Rubriky: Konzervace | Předkrmy | Přílohy | Recepty
Chimmichurri z jedlého plevele

Jakmile se na jaře projdete pučící přírodou, bude vás jedlý plevel lákat ke sběru. Neodolávejte a sbírejte. Bršlici kozí nohu, popenec, pažitku, ptačinec žabinec, mladé listy pampelišky, česnáček i česnek medvědí, mladé lístky plicníku lékařského, jedlé květy violek i sedmikrásek,… prostě všechno jedlé zelené, co spolehlivě znáte. Pak si z toho všeho umíchejte pesto nebo…

Přečíst více »

Posted in Konzervace, Předkrmy, Přílohy, Recepty Tagged Bez cukru, Bez laktózy, Bez vajec, Bezlepkové, Jarní sezóna, Jedlý plevel, Pesto, Veganské Leave a comment

Akce a vystoupení

  • Sama doma 6. 10. 2020Fermentování v Sama doma
  • Workshop VĚDOMÁ VÝŽIVA podzim 2020Workshop VĚDOMÁ VÝŽIVA podzim 2020
  • Access Bars® sezeníAccess Bars® voucher na 18% slevu

Recepty pro duši

  • Pomazánka z dýněPomazánka z dýně
  • Krém z pastináku a fenykluPastinák a fenykl v …
  • Cukroví na poslední chvíli - čokoládové košíčky(Ne) cukroví na posl…

Témata – štítky

Access Bars® Ajurvéda Alergie Bez cukru Bez laktózy Bezlepkové Bez vajec bylinky Celiakie Cukroví Detox Dezerty Diety Dip Dobré ráno Džemy Fermentace Hlavní chody Houby Jarní sezóna Jedlý plevel Kaše Konzervace Kosmetika Krémy a oleje na tělo Letní sezóna Luštěniny Moučníky Nápoje Obědy Ovoce Pesto Podzimní sezóna Polévky Pomazánky Pro celou rodinu Pro děti Pro těhotné Příkrmy Přílohy Raw Saláty Sama doma Seriál v Apetitu Sirupy Sladkosti Slané koláče Smoothie Snídaně Svačina TerapieChutí Veganské Vegetariánské Večeře Vánoce Zavařování Zdravá výživa Zeleninové Zimní sezóna Články v Apetit veggie!

Pár obrázku z toho všeho, co tu najdete…

Červená řepa s quinoou
Nejvláčnější bezlepkový perník

Banánový chlebíček

Tymiánový sirup
Meruňkové celozrnné knedlíky


Minestrone
Jogurtová banánová zmrzlina s mákem

Meruňkový džem

Pohankový dortík s tvarohovým krémem

Kdo jsem

Průvodkyně vědomou výživou těla i duše, propagátorka ájurvédy, Access Bars® praktikantka, milovnice bylinek, nadšená kuchařka a máma tří dětí. Díky auře silně ovlivňující okolí, rozvinuté intuici a práci s energiemi mohu posunout váš život směrem k procesu ozdravení a zvědomění. S láskou jednoduše, chutně a radostně.

Čím se zabývám

  • O mně
  • Access Bars® terapie
  • Receptová inspirace
  • Objednávky Vtipné kaše
  • Výživa na míru a konzultace

Co právě vařím

  • Pomazánka z dýněPomazánka z dýně
  • Krém z pastináku a fenykluPastinák a fenykl v …

Kontakty

Věra JuliaVenoa Strnadová

e-mail: veruska(zavináč)veruska.cz

© 2020 Věra Strnadová - všechna práva vyhrazena
Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem.
Tvorba webových stránek Proweby.cz