Menu
  • O mně
  • Čím se zabývám
    • Access Bars ®
    • Propagace ájurvédy
    • Vědomá výživa
    • Kuchařka Vtipné kaše
  • Produkty pro zdraví
  • Foodblog
    • Recepty
    • Články o výživě
    • Kam na jídlo
  • Akce
    • Workshopy
    • Semináře
    • Cooking show
  • Fotky a videa
  • Kontakt

Zavařování

Džem z černého rybízu bez cukru

Datum zveřejnění: 5.8.2020

Rubriky: Konzervace | Recepty
Černý rybíz džem

Džem z černého rybízu bez špetky cukru je přirozeně nasládlý a komu to nestačí, pomůže si rozinkami. Tohle bude bavit zejména ty z vás, co holdujete přirozeným chutím a výživě bez nadmíry cukru. Černý rybíz želíruje tak, že při vaření žádný jablečný pektin nebo jiný hustící agent nepotřebujete. Máte-li k dispozici i angrešt, vřele doporučuji…

Přečíst více »

Posted in Konzervace, Recepty Tagged Bez cukru, Konzervace, Letní sezóna, Veganské, Zavařování Leave a comment

Jeden džem jeřabinám všem

Datum zveřejnění: 26.8.2009

Rubriky: Konzervace | Recepty
Jeřabinový džem

„Paničko, proč ty jeřabiny trháte? Chcete se otrávit?“ Ale kdepak. Chci jen nasát všechny barvy podzimu, zásobit se řádnou dávkou céčka a nakonec třeba odehnat pár nežádoucích bytostí. Tohle (a mnohem víc) jeřabiny totiž dokážou. Které jsou jedlé? Nejlepší gurmánský zážitek vám zaručí plody jeřábu sladkého, které jsou méně trpké a hořké. Důvěryhodné zdroje hovoří,…

Přečíst více »

Posted in Konzervace, Recepty Tagged Bezlepkové, Džemy, Letní sezóna, Zavařování Leave a comment

Akce a vystoupení

  • Každý pátek živěŽIVĚ O VÝ-ŽIVĚ – každý pátek živě na FB
  • Maková buchta v Dobrém ránuMaková buchta z Dobrého rána
  • Věruška a Vtipné kašeO výživě a kaších na Dvojce Českého rozhlasu

Recepty pro duši

  • Pohankové palačinky na zelený čtvrtekPohankové palačinky …
  • Špaldová mouka a velikonoční beránekŠpaldová mouka a vel…
  • Maková buchta v Dobrém ránuMaková buchta z Dobr…

Témata – štítky

Ajurvéda Alergie Bez cukru Bez laktózy Bezlepkové Bez vajec bylinky Celiakie Cukroví Detox Dezerty Diety Dip Dobré ráno Džemy Fermentace Hlavní chody Houby Jarní sezóna Jedlý plevel Kaše Konzervace Kosmetika Krémy a oleje na tělo Letní sezóna Luštěniny Moučníky Nápoje Obědy Ovoce Pesto Podzimní sezóna Polévky Pomazánky Pro celou rodinu Pro děti Pro těhotné Příkrmy Přílohy Raw Saláty Sama doma Seriál v Apetitu Sirupy Sladkosti Slané koláče Smoothie Snídaně Svačina TerapieChutí Veganské Vegetariánské Večeře Vánoce Zavařování Zdravá výživa Zeleninové Zimní sezóna Články v Apetit veggie!

Pár obrázku z toho všeho, co tu najdete…

Červená řepa s quinoou
Nejvláčnější bezlepkový perník

Banánový chlebíček

Tymiánový sirup
Meruňkové celozrnné knedlíky


Minestrone
Jogurtová banánová zmrzlina s mákem

Meruňkový džem

Pohankový dortík s tvarohovým krémem

Kdo jsem

Průvodkyně vědomou výživou těla i duše, propagátorka ájurvédy, Access Bars® terapeutka, milovnice bylinek, nadšená kuchařka a máma tří dětí. Díky auře výrazně ovlivňující okolí, silné intuici a práci s energiemi posouvám váš život směrem k procesu ozdravení a zvědomění. S láskou jednoduše, chutně a radostně.

Čím se zabývám

  • O mně
  • Access Bars® terapie
  • Receptová inspirace
  • Objednávky Vtipné kaše
  • Vědomá výživa a konzultace

Co právě vařím

  • Pohankové palačinky na zelený čtvrtekPohankové palačinky …
  • Špaldová mouka a velikonoční beránekŠpaldová mouka a vel…

Kontakty

Věra JuliaVenoa Strnadová

e-mail: veruska(zavináč)veruska.cz

© 2021 Věra Strnadová - všechna práva vyhrazena
Všechna doporučení v článcích uvedená vychází z mých osobních zkušeností a z použité literatury. Nejedná se o léčebné metody ani návody, jak se vypořádat s případnou nemocí. Aplikace uvedených rad záleží čistě na vašem osobním zvážení. Jakýkoliv projev nemoci či potíže, stejně jako kombinaci užívaných léků, bylinek a jídla doporučuji konzultovat s ošetřujícím lékařem.
Tvorba webových stránek Proweby.cz