Co je zdravé, to není chutné? Stravování je často o zvyku, zkusme to jinak, říká foodblogerka. Tímto nadpisem začíná upoutávka k rozhovoru na webu rozhlasu.
Jednou foodblogerka, navždy foodblogerka
![](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2024/06/veruska-rozhlas-05-2024-800x450.jpg)
Ačkoliv jídlo je mou vášní pořád, vidím dnes to, čemu říkáme výživa mnohem komplexněji.
Jakou cestou jsem se k tomu dostala, co znamená vědomá výživa, proč by nás měla zajímat ájurvéda, proč jsem napsala zrovna Vtipné kaše a prochází láska skutečně žaludkem?
Celý rozhovor, který se mnou vedla Jana Kobylinská na vlnách Českého rozhlasu Brno je k poslechu v rozhlasovém audioarchivu, link dám do komentáře.
Neuvěřitelně mě živá vysílání baví. Toto obzvláště, protože v těchto místech jsem kdysi strávila několik let jakožto historicky první webeditorka a teď jsem se tam po těch letech potkala s několika milými známými tvářemi
Bylo to osvěžující. Stejně jako celý rozhovor, který najdete tady. ![🙏](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t80/1/16/1f64f.png)
Autorkou fotky je Ludmila Opltová.