![Stavěly se lívance do věží, byla mňamózní legrace a energie proudila celým studiem. Velmi vydařené ráno.](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2020/02/dobre-rano-livance-800x452.jpg)
Páteční Novoluní bylo lívancové. Stavěly se lívance do věží, byla mňamózní legrace a energie proudila celým studiem. Velmi vydařené ráno.
První vstup
Týkáme si! Všichni! Hurá 🙂 Intro, kolik lívanců se bude dělat a z čeho budou. Mrkněte na moji instantní směsku, skvělá věc do spíže pro nouzové případy.
![](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2020/02/dobre-rano-livance-shora-800x452.jpg)
Druhý vstup
Krásně to voní, je tam koření! Kauza lívanečník. Stačí pánev pokud možno se silným dnem, naběračka, nalít těsto a jupí, lívanec! Stavíme nedokonalou věžičku a ničeho se nebojíme. Probíráme, jaký olej je vhodný na smažení. Šeřík voní, je zdobný a taky jedlý, dejte si jej na talíř taky.
![](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2020/02/dobre-rano-verunka-800x452.jpg)
Třetí vstup
S rosničkou Verunkou lepíme lívancovou věž. Mára Holeček zachraňuje stabilitu. Věž se kácí, pánové přikládají ruku k dílu… a ta invence!
![](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2020/02/dobre-rano-livance-vzadu-mara-800x452.jpg)
Čtvrtý vstup
Věž pořád jede. Struktura lívanců v porovnání. Bezlepkové lívance a bezlepkový oves, copak je to za novinku?
Poslední vstup
Rekapitulace všech lívanců světa. Prudké pohyby otřásají lívanci. Místo šlehačky nám vzniklo máslo. Čím jsme to vlastně lepili lívance k sobě?
![](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2020/02/dobre-rano-javorovy-800x452.jpg)
![](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2020/02/dobre-rano-livance-mara-800x452.jpg)
![](https://www.veruska.cz/wp-content/uploads/2020/02/veruska-mara-600x338-1.jpg)