Vybrala jsem pár kaší z knížky a přišla vám je předvést v plné parádě do Sama doma 24. září 2019.
První vstup…
…jak se z foodblogerky stane průvodkyně vědomou výživou a co to vlastně znamená.
Kaše nejíme úplně každý den. Vyrobila jsem doma mandlovo-kešu rostlinné „mléko“ a do něj budu vařit kaši… z pomletých semínek. Je bez lepku i laktózy. Vegan recept jako hrom 🙂 Tahle kaše po vysílání slavila největší úspěch.
Druhý vstup
Máme hotové tři kaše. Semínková vařená do mandlovo-kešu mléka, zdobená měsíčkem lékařským. Ovesná kaše s pohankou a mandarinkovým esenciálním olejem (jen kapička) s včelím pylem a květem šanty kočičí – velmi relaxační suroviny dělají z této kaše velmi relaxační záležitost 🙂
Třetí kaše je slaná uppama. Indická ájurvédská záležitost plná zázvoru, hořčičných semínek a kešu oříšků. Velmi harmonizační záležitost pro trávicí trakt a velké chuťové překvapení pro všechny.